Έξυπνη Οικολογική Κίνηση με Υγραέριο!

Η εταιρία μας είναι επίσημο και πιστοποιημένο μέλος του δικτύου Gas Experts, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγραεριοκίνησης 5ης γενιάς. Διαθέτει το πιο σύγχρονο σύστημα υγραεριοκίνησης της Ιταλικής BIGAS και υποστηρίζεται από ειδικά εκπαιδευμένο και εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών.

HYUNDAI KIA ΣΠΥΡΑΚΗΣ GAS EXPERTS ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ BIGAS

Απόλυτη Ασφάλεια, Ίδιες Επιδόσεις και Μακροζωία του Κινητήρα. 

Η άριστη ποιότητα εγκατάστασης είναι πιστοποιημένη από τον ΕΛΟΤ και η Gas Experts σας δίνει 2ετή ΧΡΥΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ καλής λειτουργίας και εγκατάστασης μετά από ηλεκτρονικό έλεγχο 30 σημείων που διεξάγεται σε πιστοποιημένο ΚΤΕΟ.

HYUNDAI KIA ΣΠΥΡΑΚΗΣ GAS EXPERTS ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ BIGAS
Επιλέγοντας να εγκαταστήσετε υγραεριοκίνηση στο αγαπημένο σας αυτοκίνητο απολαμβάνετε τα παρακάτω ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

50% Οικονομικότερο Καύσιμο σε σχέση με κάθε είδος Βενζίνης!
Το υγραέριο είναι πιο οικονομικό καύσιμο κατά 50%. Ως εναλλακτικό καύσιμο συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, γι αυτό το λόγο, ο ειδικός φόρος κατανάλωσης διατηρείται σε πολύ χαμήλα επίπεδα. Άρα το κόστος μετακίνησης μειώνεται στο μισό παρόλο που τα χιλιόμετρα είναι ίδια.

Αισθητή Επιμήκυνση της Ζωής του Κινητήρα και Λιγότερα Service :)
Ο κινητήρας και ο καταλύτης έχει λιγότερες φθορές, λόγω της καθαρότερης καύσης του υγραερίου η οποία δεν αφήνει υπολείμματα. Άρα το κόστος service του οχήματος μειώνεται, εφόσον οι κύλινδροι και τα μπουζί είναι καθαροότερα και οι αλαγές λαδιού και φίλτρων αραιώνουν.

Το Υγραέριο είναι Πραγματικά Φιλικό προς το Περιβάλλον!
Τα οχήματα που φέρουν υγραεριοκίνηση εκπέμπουν λιγότερους ρύπους κατά 20%. Λιγότερο διοξείδιο και μονοξείδιο του άνθρακα, λιγότερο μονοξείδιο του αζώτου από τη βενζίνη και λιγότερα αιωρούμενα σωματίδια από το πετρέλαιο.


HYUNDAI KIA SERVICE GAS EXPERTS ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ BIGAS ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
Περισσότερη Ασφάλεια και Σιγουριά σε Πιθανή Σύγκρουση. 
Το υγραέριο είναι σαφώς πιο ασφαλές από τη βενζίνη! Η απουσία οξυγόνου εντός της δεξαμενής που φέρει το υγραέριο, έχει ως αποτέλεσμα, να δέχεται χαμηλότερη πίεση και να έχει μεγάλη αντοχή. Η εγκατάσταση υγραεριοκίνησης είναι πλήρως απομονομένη και δεν έχει καμμία επικοινωνία με το εσωτερικό του οχήματος. Επίσημα crash tests έχουν αποδείξει, ότι σε περίπτωση σύγκρουσης ή φωτιάς, το κιτ εγκατάστασης υγραεριοκίνησης παραμένει ανέπαφο.

SPIRAKIS SERVICE | ΣΠΥΡΑΚΗΣ Μ&Χ ΟΕ. Υπεύθυνα Δίπλα σας από το 1981
Αναπαύσεως 11 Βριλήσσια 15235 Αθήνα | Τηλ: 2108102217 | Fax: 2108035123
Hyundai | Kia | Εξειδικευμένο Service : Φανοποιία & Βαφή : Κίνηση με Υγραέριο